W.M. van Dijk

Alles over W.M. van Dijk.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van W.M. van Dijk ligt op 47%, 32 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Ga je voor les bij W.M. van Dijk? Dan kies je uit 1 CBR-examenlocaties: Utrecht. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorie oefenen & gratis proefles

Maak gebruik van onderstaande links en bespaar geld op je autorijbewijs. Bestel het best geteste theorieboek via Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over W.M. van Dijk.

De school is gevestigd in Nieuwegein. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Velduil 50, 3435GR Nieuwegein. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: (030) 604 99 96, of 06 18 81 57 89. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 301716670000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2050K8.

Waar bezoek je W.M. van Dijk precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige scholen in de regio Nieuwegein.

Klik hier voor alle Rijscholen in Nieuwegein. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Lemar Autorijschool en Rijschool Nandy.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: W.M. van Dijk

Slagingspercentage

47

Aantal examens

32

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon

06 18 81 57 89

Adres

Velduil 50

Postcode

3435GR

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

301716670000

Rijschoolnummer

2050K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “W.M. van Dijk”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo