Verkeersschool Venhar Duman

Alle gegevens van Verkeersschool Venhar Duman.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Venhar Duman ligt op 33%, 3 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je van start met rijlessen bij Verkeersschool Venhar Duman? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Harderwijk.

Auto theorie & gratis proefles

Goedkoop je auto rijbewijs halen? Bekijk de links hieronder! Bestel het best geteste theorieboek, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio!

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Verkeersschool Venhar Duman.

Deze school vind je in Harderwijk. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Tonselsedreef 11, 3845CR Harderwijk. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer . De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 657608320000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2627U6.

Waar vind ik Verkeersschool Venhar Duman?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Meer rijscholen in Harderwijk.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Harderwijk. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool P. Evers en René Zuiker.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Verkeersschool Venhar Duman

Slagingspercentage

33

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

Adres

Tonselsedreef 11

Postcode

3845CR

Plaats

Examenlocatie(s)

Harderwijk

KvK-nummer

657608320000

Rijschoolnummer

2627U6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Venhar Duman”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool Venhar Duman
Verkeersschool Venhar Duman

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo