Autorijschool van den Berg

Lees meer over Autorijschool van den Berg.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool van den Berg is 43%, 7 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Ga je van start met rijlessen bij Autorijschool van den Berg? Je kunt terecht bij 1 CBR examenlocaties: Harderwijk.

Telefoonnummer en adresgegevens van Autorijschool van den Berg.

Deze rijschool is gevestigd in Ermelo. Dit zijn de adresgegevens: Nagelserf 2, 3853EL Ermelo. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: info@autorijschoolvandenberg.nl. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 0341-844719, of 06-29166197. Ze hebben een eigen site met meer informatie: autorijschoolvandenberg.nl. Het KvK-nummer van deze school is 645401110000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6472R6.

In welke plaats zit Autorijschool van den Berg precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Alle rijscholen in de regio Ermelo.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Ermelo. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Het Vertrouwen Opleidingen B.V. en Autorijschool Jo Smeets.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen.

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool van den Berg

Slagingspercentage

43

Aantal examens

7

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolvandenberg.nl

Telefoon

0341-844719

Telefoon-nr

06-29166197

Website

autorijschoolvandenberg.nl

Adres

Nagelserf 2

Postcode

3853EL

Plaats

Examenlocatie(s)

Harderwijk

KvK-nummer

645401110000

Rijschoolnummer

6472R6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool van den Berg”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool van den Berg
Autorijschool van den Berg

Rijschoolspecialist.nl
Logo