Verkeersschool Umeo

Alle gegevens van Verkeersschool Umeo.

Praktijklessen volg je hier met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Umeo is 61%, 28 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Ga je van start met rijlessen bij Verkeersschool Umeo? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Sneek.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Verkeersschool Umeo.

Deze rijschool heeft een locatie in Wommels. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Vicarystrjitte 1, 8731BZ Wommels. Dit is het e-mailadres van de rijschool: [email protected]. De rijschool is telefonisch te bereiken op (0517) 46 91 71. Voor meer info check je de eigen site van de rijschool, umeo.nl. Het KvK-nummer van deze school is: 731858920000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 1656R8.

Waar bezoek ik Verkeersschool Umeo (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere rijscholen in de regio Wommels.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Wommels. Check ook deze rijscholen: Autorijschool J.S. de Boer en Auto-école.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door rijschool leads in te kopen of een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Verkeersschool Umeo

Slagingspercentage

61

Aantal examens

28

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0517) 46 91 71

Website

umeo.nl

Adres

Vicarystrjitte 1

Postcode

8731BZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Sneek

KvK-nummer

731858920000

Rijschoolnummer

1656R8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Umeo”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo