Autorijschool Alert Sneek

Op deze pagina lees je alles over Autorijschool Alert Sneek.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Alert Sneek is 35%, 17 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Haal je liever eerst je theorie? Deze rijschool biedt theorielessen voor: auto, bromfiets. Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Kies je ervoor te lessen bij Autorijschool Alert Sneek? Dan kun je kiezen uit 2 CBR locaties: Heerenveen, Sneek.

Alle contact- en adresgegevens van Autorijschool Alert Sneek.

De rijschool heeft een vestiging in Nijland. Hierbij de adresgegevens: Hiddemawei 11, 8771SK Nijland. Je bereikt ze per e-mail via: [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (0515) 42 03 39, of 06 51 17 55 53. De rijschool beschikt over een eigen site: alertsneek.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 622828400000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 0796F7.

In welke plaats vind je Autorijschool Alert Sneek precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere scholen in de buurt van Nijland.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Nijland. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Speed en ANWB Rijopleidingen Wesseldijk.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Alert Sneek

Slagingspercentage

35

Aantal examens

17

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0515) 42 03 39

Telefoon-nr

06 51 17 55 53

Website

alertsneek.nl

Adres

Hiddemawei 11

Postcode

8771SK

Plaats

Examenlocatie(s)

Heerenveen, Sneek

KvK-nummer

622828400000

Rijschoolnummer

0796F7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Alert Sneek”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Alert Sneek
Autorijschool Alert Sneek

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo