Verkeersschool Noël Striekwold

Alle gegevens over Verkeersschool Noël Striekwold.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Noël Striekwold ligt op 67%, 30 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Vandaag nog aan de slag? Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie-examen kun je online gratis theorie examens maken. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Ga je voor les bij Verkeersschool Noël Striekwold? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Doetinchem.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Verkeersschool Noël Striekwold.

De rijschool is te vinden in Doetinchem. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Sniplaan 6, 7004BN Doetinchem. Bellen kan via: 06 30 05 65 58. Het KvK-nummer van de rijschool is 729198250000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 8147F8.

Waar bezoek je Verkeersschool Noël Striekwold precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige scholen in de buurt van Doetinchem.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Doetinchem. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Johan Peters en Verkeersschool “Montferland”.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Verkeersschool Noël Striekwold

Slagingspercentage

67

Aantal examens

30

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 30 05 65 58

Adres

Sniplaan 6

Postcode

7004BN

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

729198250000

Rijschoolnummer

8147F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Noël Striekwold”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool Noël Striekwold
Verkeersschool Noël Striekwold

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo