Valk Motorrijschool

Alles over Valk Motorrijschool.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Valk Motorrijschool is 82%, 33 personen deden examen (rijbewijs AVB). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Kies je voor lessen bij Valk Motorrijschool? Je examen doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Alkmaar.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Valk Motorrijschool.

Deze rijschool vind je in Den Helder. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Californiestraat 7, 1781GN Den Helder. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 54 34 15 99. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 371030920000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1878Z8.

In welke plaats vind je Valk Motorrijschool precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Nog meer rijscholen in regio Den Helder.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Den Helder. Check ook deze rijscholen: Verkeersschool Hoek Bouma B.V. en Autorijschool Ronny van Dockum opleidingen.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Valk Motorrijschool

Slagingspercentage

82

Aantal examens

33

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 54 34 15 99

Adres

Californiestraat 7

Postcode

1781GN

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

371030920000

Rijschoolnummer

1878Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Valk Motorrijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo