Verkeersschool Honnit

Alle gegevens over Verkeersschool Honnit.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Honnit is 40%, 15 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Kies je voor les bij Verkeersschool Honnit? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocatie van CBR: Amsterdam.

Contact- en adresgegevens van Verkeersschool Honnit.

De school is gevestigd in Amsterdam. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Het Laagt 23, 1025GC Amsterdam. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 16 37 53 19. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 771213920000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 8887X9.

In welke plaats vind ik Verkeersschool Honnit precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in regio Amsterdam.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Amsterdam. Check ook deze rijscholen: Autorijschool Kiliç en Rijschool On the way.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Verkeersschool Honnit

Slagingspercentage

40

Aantal examens

15

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 16 37 53 19

Adres

Het Laagt 23

Postcode

1025GC

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

771213920000

Rijschoolnummer

8887X9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Honnit”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo