Verkeersschool Heythuyzen B.V.

Alle informatie over Verkeersschool Heythuyzen B.V..

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Heythuyzen B.V. is 100%, 1 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs BE). Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto. Alvast van start met je theorie? Om je optimaal voor te bereiden kun je online gratis theorie-examens maken. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Ga je beginnen met rijles bij Verkeersschool Heythuyzen B.V.? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Weert. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Verkeersschool Heythuyzen B.V..

Je vindt deze school in Heel. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Sint Antoniusstraat 8, 6097ND Heel. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Even bellen? Het telefoonnummer is (0475) 57 14 63, of (0475) 33 90 99. Deze rijschool heeft een eigen site: heythuyzen.nl. Het KvK-nummer van deze school is 130334720000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 0511Z7.

Wat is de locatie van Verkeersschool Heythuyzen B.V. precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige rijscholen in de buurt van Heel.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Heel. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: E & R Opleidingen B.V. en Vervoerscollege Venlo.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Verkeersschool Heythuyzen B.V.

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0475) 33 90 99

Website

heythuyzen.nl

Adres

Sint Antoniusstraat 8

Postcode

6097ND

Plaats

Examenlocatie(s)

Weert

KvK-nummer

130334720000

Rijschoolnummer

0511Z7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Heythuyzen B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool Heythuyzen B.V.
Verkeersschool Heythuyzen B.V.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo