Rijschool Ivo Egas t.h.o.d.n. NXXT

Op deze pagina lees je alles over Rijschool Ivo Egas t.h.o.d.n. NXXT.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Ivo Egas t.h.o.d.n. NXXT ligt op 69%, 36 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Theorie kun je alvast oefenen, gewoon gratis online. Begin met gratis online theorie oefenen om je optimaal voor te bereiden op het theorie-examen bij het CBR. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Start je met les bij Rijschool Ivo Egas t.h.o.d.n. NXXT? Je kunt kiezen uit 2 CBR locaties: Herten (Roermond), Weert.

Adres- en contactgegevens van Rijschool Ivo Egas t.h.o.d.n. NXXT.

De school heeft een vestiging in Wessem. Op zoek naar de adresgegevens? Hofstraat 47, 6019CC Wessem. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 14 44 06 23. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 666693080000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 2706Z7.

Waar bezoek ik Rijschool Ivo Egas t.h.o.d.n. NXXT (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Meer rijscholen in Wessem.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Wessem. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Addaudy en Autorijschool & Go.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Rijschool Ivo Egas t.h.o.d.n. NXXT

Slagingspercentage

69

Aantal examens

36

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 14 44 06 23

Adres

Hofstraat 47

Postcode

6019CC

Plaats

Examenlocatie(s)

Herten (Roermond), Weert

KvK-nummer

666693080000

Rijschoolnummer

2706Z7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Ivo Egas t.h.o.d.n. NXXT”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschool Ivo Egas t.h.o.d.n. NXXT
Rijschool Ivo Egas t.h.o.d.n. NXXT

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo