Verkeersschool E & S

Op deze pagina vind je alles over Verkeersschool E & S.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool E & S is 100%, 4 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorieles aan voor: auto. Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Ga je voor lessen bij Verkeersschool E & S? Je rij-examen doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Rijswijk.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Verkeersschool E & S.

De school is te vinden in Rijswijk Zh. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Mandolinestraat 16, 2287ES Rijswijk Zh. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 070-3459094, of 06-24892739. De school beschikt over een eigen site, hierbij het adres: es-rijschool.nl. Het KvK-nummer van de school is 272999830000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4461R8.

Waar bezoek ik Verkeersschool E & S (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in regio Rijswijk Zh.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Rijswijk Zh. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Verkeersschool Leider en 4-Sure.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Verkeersschool E & S

Slagingspercentage

100

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

070-3459094

Telefoon-nr

06-24892739

Website

es-rijschool.nl

Adres

Mandolinestraat 16

Postcode

2287ES

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

272999830000

Rijschoolnummer

4461R8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool E & S”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo