Visie

Alle details over Visie.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Visie ligt op 57%, 58 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Deze school biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Kies je voor les bij Visie? Dan kies je uit 2 CBR-examenlocaties: Zoetermeer, Rijswijk.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Visie.

De school heeft een vestiging in Rijswijk Zh. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Trompetstraat 8, 2287TK Rijswijk Zh. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 070 212 63 47, of 06 24 22 38 01. De school beschikt over een eigen site, hierbij: rij-met-visie.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 681105370000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4624Z7.

In welke plaats vind je Visie precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in de buurt van Rijswijk Zh.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Rijswijk Zh. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Gul en Rijschool Bennie.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Visie

Slagingspercentage

57

Aantal examens

58

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

070 212 63 47

Telefoon-nr

06 24 22 38 01

Website

rij-met-visie.nl

Adres

Trompetstraat 8

Postcode

2287TK

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

681105370000

Rijschoolnummer

4624Z7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Visie”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo