Verkeersschool Didactiek

Alles op een rijtje over Verkeersschool Didactiek.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Didactiek is 50%, 6 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Verkeersschool Didactiek? Dan heb je de keus uit 1 CBR examenlocaties: Rijswijk. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorieboek.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Verkeersschool Didactiek.

De rijschool is te vinden in Den Haag. Hierbij de adresgegevens van deze school: Delftselaan 49, 2512RB Den Haag. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 18 40 18 01. Het KvK-nummer van de rijschool is 272606380000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 4047N8.

In welke plaats vind ik Verkeersschool Didactiek?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio Den Haag.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Den Haag. Check ook deze twee rijscholen: Rijschool Nivdek en Verkeersschool de Goede Weg.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Verkeersschool Didactiek

Slagingspercentage

50

Aantal examens

6

Telefoon

06 18 40 18 01

Adres

Delftselaan 49

Postcode

2512RB

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

272606380000

Rijschoolnummer

4047N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Didactiek”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo