Verkeersschool Eurotel

Lees meer over Verkeersschool Eurotel.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Eurotel ligt op 40%, 5 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Verkeersschool Eurotel? Dan heb je keuze uit 1 CBR-examenlocaties: Rijswijk. Binnenkort je theorie behalen? Ontdek hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Contact & telefoon van Verkeersschool Eurotel.

Deze school heeft een vestiging in Den Haag. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? De Vliegerstraat 57, 2525BG Den Haag. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 24 76 10 16. Het KvK-nummer van deze rijschool is 271531410000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1295U7.

In welke plaats vind ik Verkeersschool Eurotel (kaart en route)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere scholen in Den Haag.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Den Haag. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool Hizz en Autorijschool Cindy.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Verkeersschool Eurotel

Slagingspercentage

40

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 24 76 10 16

Adres

De Vliegerstraat 57

Postcode

2525BG

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

271531410000

Rijschoolnummer

1295U7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Eurotel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo