Verkeersschool Eurotel

Lees meer over Verkeersschool Eurotel.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Eurotel ligt op 33%, 6 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij Verkeersschool Eurotel? Je rijdt af bij een van de 1 examenlocaties: Rijswijk. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het rijbewijs.

Telefoonnummer en adresgegevens van Verkeersschool Eurotel.

De rijschool heeft een locatie in Den Haag. De adresgegevens: De Vliegerstraat 57, 2525BG Den Haag. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 24 76 10 16. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 271531410000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 1295U7.

In welke plaats vind ik Verkeersschool Eurotel precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Den Haag.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Den Haag. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Mira en Safe4all rijschool.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeersschool Eurotel

Slagingspercentage

33

Aantal examens

6

Telefoon

06 24 76 10 16

Adres

De Vliegerstraat 57

Postcode

2525BG

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

271531410000

Rijschoolnummer

1295U7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Eurotel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo