Verkeersschool de Goede Weg

Op deze pagina ontdek je alles over Verkeersschool de Goede Weg.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool de Goede Weg is 100%, 1 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Starten met theorie? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto. Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. (Praktijk)les volgen bij Verkeersschool de Goede Weg? Je examen doe je bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Rijswijk.

Adres- en contactgegevens van Verkeersschool de Goede Weg.

De rijschool is te vinden in Leidschendam. Hierbij de adresgegevens van de school: Nieuwstraat 41, 2266AB Leidschendam. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Je bereikt de rijschool per telefoon via 06 34 50 39 09. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij: verkeersschool-degoedeweg.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 273491460000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 5465A1.

Waar bezoek je Verkeersschool de Goede Weg precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige scholen in regio Leidschendam.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Leidschendam. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Autorijschool Drechtland en Verkeersschool Ruud Helleman.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeersschool de Goede Weg

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 34 50 39 09

Website

verkeersschool-degoedeweg.nl

Adres

Nieuwstraat 41

Postcode

2266AB

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

273491460000

Rijschoolnummer

5465A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool de Goede Weg”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool de Goede Weg
Verkeersschool de Goede Weg

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo