Verkeersschool van Adrichem

Lees meer over Verkeersschool van Adrichem.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool van Adrichem is 32%, 25 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. (Praktijk)les volgen bij Verkeersschool van Adrichem? Je hebt de keus uit 1 examenlocatie: Rijswijk.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Verkeersschool van Adrichem.

Je vindt de school in Den Haag. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Pijlstaartsingel 23, 2492PC Den Haag. De school is telefonisch bereikbaar via 06 20 84 38 32. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 708372010000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1745K9.

Waar vind ik Verkeersschool van Adrichem?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in regio Den Haag.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Den Haag. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Rüyam en Dutch Rij-opleidingen.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Verkeersschool van Adrichem

Slagingspercentage

32

Aantal examens

25

Telefoon-nr

06 20 84 38 32

Adres

Pijlstaartsingel 23

Postcode

2492PC

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

708372010000

Rijschoolnummer

1745K9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool van Adrichem”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool van Adrichem
Verkeersschool van Adrichem

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo