Verkeersschool De Afrit

Alles over Verkeersschool De Afrit.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool De Afrit ligt op 46%, 46 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Verkeersschool De Afrit? Dan heb je keus uit 2 CBR-afrijdlocaties: Eemnes, Utrecht. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Verkeersschool De Afrit.

De school is gevestigd in Etten-Leur. Hierbij de adresgegevens van de school: Liesbosweg 98, 4872NE Etten-Leur. De school is telefonisch bereikbaar op 06 48 12 27 60. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 723506360000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2726F9.

Waar vind ik Verkeersschool De Afrit?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Etten-Leur.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Etten-Leur. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Debora en Rijschool Nick-Verhoeven.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Verkeersschool De Afrit

Slagingspercentage

46

Aantal examens

46

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 48 12 27 60

Adres

Liesbosweg 98

Postcode

4872NE

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes, Utrecht

KvK-nummer

723506360000

Rijschoolnummer

2726F9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool De Afrit”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo