Autorijschool A-Z

Alle informatie over Autorijschool A-Z.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool A-Z is 90%, 21 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Les volgen bij Autorijschool A-Z? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR-locaties: Eemnes. Binnenkort je theorie behalen? Bekijk hier je beste keus voor het theorieboek voor het motor of auto rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool A-Z.

Deze rijschool vind je in Hilversum. Hierbij de adresgegevens van de school: Jos Cleberstraat 28, 1223MG Hilversum. Dit is het e-mailadres van de rijschool: autorijschoola-z@hotmail.nl. De school is telefonisch bereikbaar via 06 15 20 83 50, of 646444417. Voor meer info check je de eigen site van de rijschool, autorijschoola-z.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 321103990000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 3500N8.

Waar vind je Autorijschool A-Z precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Meer rijscholen in regio Hilversum.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Hilversum. Heb je deze rijscholen al bekeken? Rijschool Resultaat en College Toer.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool A-Z

Slagingspercentage

90

Aantal examens

21

Auto

Beschikbaar

E-mail

autorijschoola-z@hotmail.nl

Telefoon

06 15 20 83 50

Telefoon-nr

646444417

Website

autorijschoola-z.nl

Adres

Jos Cleberstraat 28

Postcode

1223MG

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes

KvK-nummer

321103990000

Rijschoolnummer

3500N8

Reviews

0.0
4
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Brend Boer

  In één keer geslaagd, met grote dank aan de rijschool. Levert persoonlijke hulp wanneer deze nodig is. Ik raad hem zeker aan.

 2. Meike

  Als je op zoek bent naar een rijschool die jouw leerpunten centraal stelt en je voldoende ruimte geeft om hieraan te werken, dan heb je die bij deze gevonden! Hassan stemt de lessen op jou af en daagt je tegelijkertijd uit om het beste uit jezelf te halen, door praktische tips en feedback te geven. Ik ben heel erg blij dat ik met zijn begeleiding in 1x ben geslaagd voor mijn praktijkexamen!

 3. Anne

  In één keer geslaagd! Je weet zeker dat als je bij rijschool-az je rijbewijs haalt dat je zelfverzekerd, veilig en prettig rijdt. En je doet het niet alleen om je pasje te halen, maar echt voor de toekomst.

 4. S. Wietzes

  Dankzij Hassan in één keer geslaagd. Fijne lessen gehad met duidelijke instructies op maat. Ik kan de rijschool zeer aanbevelen! ⭐⭐⭐⭐⭐

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo