Autorijschool A-Z

Alles op een rijtje over Autorijschool A-Z.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool A-Z is 96%, 28 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je voor les bij Autorijschool A-Z? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Eemnes. Binnenkort je theorie behalen? Ontdek hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Adres- en contactgegevens van Autorijschool A-Z.

De rijschool is te vinden in Hilversum. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Jos Cleberstraat 28, 1223MG Hilversum. Contact per e-mail? Hierbij het adres: autorijschoola-z@hotmail.nl. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 15 20 83 50, of 646444417. De rijschool beschikt over een eigen website: autorijschoola-z.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 321103990000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3500N8.

In welke plaats zit Autorijschool A-Z (routebeschrijving en kaart)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Alle andere rijscholen in Hilversum.

Bekijk hier meer Rijscholen in Hilversum. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Verkeersopleidingen Chris van der Poel en Rijschool Switch & Go.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool A-Z

Slagingspercentage

96

Aantal examens

28

Auto

Beschikbaar

E-mail

autorijschoola-z@hotmail.nl

Telefoon

06 15 20 83 50

Telefoon-nr

646444417

Website

autorijschoola-z.nl

Adres

Jos Cleberstraat 28

Postcode

1223MG

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes

KvK-nummer

321103990000

Rijschoolnummer

3500N8

Reviews

0.0
4
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Brend Boer

  In één keer geslaagd, met grote dank aan de rijschool. Levert persoonlijke hulp wanneer deze nodig is. Ik raad hem zeker aan.

 2. Meike

  Als je op zoek bent naar een rijschool die jouw leerpunten centraal stelt en je voldoende ruimte geeft om hieraan te werken, dan heb je die bij deze gevonden! Hassan stemt de lessen op jou af en daagt je tegelijkertijd uit om het beste uit jezelf te halen, door praktische tips en feedback te geven. Ik ben heel erg blij dat ik met zijn begeleiding in 1x ben geslaagd voor mijn praktijkexamen!

 3. Anne

  In één keer geslaagd! Je weet zeker dat als je bij rijschool-az je rijbewijs haalt dat je zelfverzekerd, veilig en prettig rijdt. En je doet het niet alleen om je pasje te halen, maar echt voor de toekomst.

 4. S. Wietzes

  Dankzij Hassan in één keer geslaagd. Fijne lessen gehad met duidelijke instructies op maat. Ik kan de rijschool zeer aanbevelen! ⭐⭐⭐⭐⭐

Rijschoolspecialist.nl
Logo