Verkeerschool N&N Wegwijzer

Op deze pagina vind je alles over Verkeerschool N&N Wegwijzer.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeerschool N&N Wegwijzer ligt op 8%, 13 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Lessen volgen bij Verkeerschool N&N Wegwijzer? Je rij-examen doe je bij een van de 3 CBR afrijdlocaties: Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek cbr.

Telefoonnummer en contactgegevens van Verkeerschool N&N Wegwijzer.

Deze school is gevestigd in Den Haag. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Haveltestraat 35, 2541SB Den Haag. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 84526879. Het KvK-nummer van de school is: 272907700000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 8399F6.

In welke plaats vind je Verkeerschool N&N Wegwijzer (kaart en route)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in Den Haag.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Den Haag. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: V.O.F. Linders en Versteegen en rijopleiding E. Leest.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Verkeerschool N&N Wegwijzer

Slagingspercentage

8

Aantal examens

13

Telefoon-nr

06 84526879

Adres

Haveltestraat 35

Postcode

2541SB

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam

KvK-nummer

272907700000

Rijschoolnummer

8399F6

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. CBR

    Goede rijschool, goede prijs, goede uitleg, schone auto, faalangst instructeur! Verkeersdeskundige bij ROC Mondriaan,

Verkeerschool N&N Wegwijzer
Verkeerschool N&N Wegwijzer

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo