Verkeerscentrum Enschede

Op deze pagina lees je alles over Verkeerscentrum Enschede.

Praktijklessen volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeerscentrum Enschede ligt op 40%, 10 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Deze school biedt de volgende theoriepakket(ten) aan: auto. Start je met les bij Verkeerscentrum Enschede? Rij-examen doe je bij een van de 2 CBR-afrijdlocaties: Zoetermeer, Rijswijk. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het cbr theorieboek.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Verkeerscentrum Enschede.

De rijschool is gevestigd in Rijswijk Zh. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Lindelaan 327, 2282EW Rijswijk Zh. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: info@rijprovision.nl. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 54 70 31 28. Ze hebben een eigen site: rijprovision.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 272683360000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4242U8.

Waar bezoek ik Verkeerscentrum Enschede (route & kaart)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Alle rijscholen in de regio Rijswijk Zh.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Rijswijk Zh. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: ZINARO en Rijschool Lente.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeerscentrum Enschede

Slagingspercentage

40

Aantal examens

10

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijprovision.nl

Telefoon

06 54 70 31 28

Website

rijprovision.nl

Adres

Lindelaan 327

Postcode

2282EW

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

272683360000

Rijschoolnummer

4242U8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeerscentrum Enschede”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo