Verkeersschool Asha

(2 klantbeoordelingen)

Waarom Verkeersschool Asha kiezen?

Verkeersschool Asha is in handen van instructeur Dies Lala, hij heeft inmiddels 20 jaar ervaring en weet precies hoe hij jou als leerling met vertrouwen de weg op stuurt. Bij Verkeersschool Asha leer je efficiënt en veilig autorijden, voor leerlingen met rij-angst is Dies een ideale instructeur: geduldig, kundig en ervaren. Zijn ervaring is straks jouw zekerheid op de weg! Een uurtje in de auto bij Dies is niet alleen leerzaam, hij zorgt er ook voor dat je je op je gemak voelt. Als je dat wilt, maakt hij graag een praatje met je tijdens het rijden. Verkeersschool Asha geeft les in de regio Rijswijk, Den Haag, Delft en omstreken.

Hoe plan ik mijn eerste rijles in?

In contact komen met de rijschool om een proefles in te plannen? Je bereikt Dies via 06-41276550 of per e-mail via [email protected].

Welke rijbewijzen kan ik hier halen?

Bij Verkeersschool Asha kun je je autorijbewijs (rijbewijs B) behalen. De rijschool verzorgt je praktijklessen en het rij-examen.

Wat kost een rijles bij Verkeersschool Asha?

Bij Verkeersschool Asha zijn lessen van een uur ook écht een uur. Voor een losse rijles van 60 minuten betaal je €37,50. Wanneer je voor een pakket kiest ben je nog voordeliger uit, instructeur Dies biedt twee verschillende pakketten aan.

Rijlespakket A

20 rijlessen van 60 minuten per les, pakketprijs €700. Wanneer je voor dit pakket kiest betaal je per rijles in plaats van €37,50 slechts €35.

Rijlespakket B

30 rijlessen van 60 minuten per les, pakketprijs € 1075. Wanneer je voor dit pakket kiest betaal je per rijles in plaats van €37,50 slechts €35.

Gratis proefles

Ga je voor een rijlespakket bij Verkeersschool Asha? Je eerste les, proefles, is altijd gratis.

Praktijk-examen

Voor de aanvraag van je praktijk-examen betaal je bij deze rijschool €190. Dat is inclusief het gebruik van de lesauto.

Herexamen

We gaan er natuurlijk niet van uit, maar mocht je een derde herexamen nodig hebben, krijg je hier 50% korting op. Uiteraard is het streven naar slagen bij het eerste, of anders het tweede praktijk-examen!

Adres, contactgegevens en overige informatie over Verkeersschool Asha.

Je vindt de rijschool in Rijswijk Zh. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Steenvoordelaan 13B, 2284BZ Rijswijk Zh. Voor telefonisch contact bel je met 06-41276550. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 271851430000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3448H8.

Waar vind je Verkeersschool Asha (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Meer scholen in regio Rijswijk.

Bekijk alle Rijscholen in Rijswijk Zh. Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken.

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Verkeersschool Asha

Slagingspercentage

36

Aantal examens

11

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(070) 345 94 59

Adres

Steenvoordelaan 13B

Postcode

2284BZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

271851430000

Rijschoolnummer

3448H8

2 reviews for Verkeersschool Asha

5.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. anoniempje

    vorig jaar hier rijbewijs behaald

  2. Michelle

    Hele fijne rijschool, Dies heeft ervoor gezorgd dat ik nu eindelijk met zelfvertrouwen achter het stuur zit.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo