Van Oost

Ontdek alles over Van Oost.

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Van Oost ligt op 55%, 20 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Rijles volgen bij Van Oost? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Amsterdam.

Beste auto theorieboek, gratis oefenen & rijles aanbiedingen

Maak gebruik van onderstaande links en bespaar geld op je auto rijbewijs. Bestel het best geteste theorieboek bij Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio!

Heeft de school keurmerken?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen, deze school beschikt over een VRB-keurmerk. Opleiders die een keurmerk hebben moeten doorgaans aan verschillende strenge eisen voldoen. Voor jou als leerling betekent dat meer zekerheid en goede rijlessen.

Contactgegevens en telefoonnummer van Van Oost.

Deze rijschool heeft een locatie in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Ladogameerhof 278, 1060RG Amsterdam. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 624345361. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 730719860000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2126F3.

In welke plaats zit Van Oost (route & kaart)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Overige scholen in de regio Amsterdam.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Amsterdam. Heb je deze rijscholen al bekeken? Autorijschool Center en Autorijschool Budget.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Van Oost

Slagingspercentage

55

Aantal examens

20

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Telefoon

624345361

Adres

Ladogameerhof 278

Postcode

1060RG

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

730719860000

Rijschoolnummer

2126F3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Van Oost”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo