Van der Wielen

Alle gegevens van Van der Wielen.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Van der Wielen is 56%, 9 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs TVPC). Start je met rijles bij Van der Wielen? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR-locaties: Nijmegen.

Telefoonnummer en adresgegevens van Van der Wielen.

Deze rijschool vind je in Malden. Hierbij de adresgegevens van de school: De Hoge Brug 24, 6581AJ Malden. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 0243580903. Het KvK-nummer van deze rijschool is 63862204. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2014X0.

In welke plaats vind ik Van der Wielen (kaart en route)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige rijscholen in de buurt van Malden.

Bekijk alle Rijscholen in Malden. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? VWM Group B.V. en Variëteit B.V..

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Van der Wielen

Slagingspercentage

56

Aantal examens

9

Telefoon

0243580903

Adres

De Hoge Brug 24

Postcode

6581AJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

63862204

Rijschoolnummer

2014X0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Van der Wielen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo