V.S.D. Rijopleiding

Alle informatie over V.S.D. Rijopleiding.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van V.S.D. Rijopleiding is 50%, 2 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Begin vandaag nog: je kunt direct aan de slag met gratis online theorie training. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Ga je voor rijles bij V.S.D. Rijopleiding? Rij-examen doe je bij één van de 1 CBR locaties: Zoetermeer.

Contactgegevens en telefoonnummer van V.S.D. Rijopleiding.

De school is te vinden in ‘S-Gravenhage. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Koninginnestraat 75, 2515KG ‘S-Gravenhage. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 41 25 62 22. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 272780650000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3219U8.

In welke plaats zit V.S.D. Rijopleiding precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio ‘S-Gravenhage.

Bekijk hier meer Rijscholen in ‘S-Gravenhage. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool Van Laar en Verkeersschool Fly-Over.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: V.S.D. Rijopleiding

Slagingspercentage

50

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Telefoon

06 41 25 62 22

Adres

Koninginnestraat 75

Postcode

2515KG

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer

KvK-nummer

272780650000

Rijschoolnummer

3219U8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “V.S.D. Rijopleiding”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo