Truck Instructie Combinatie

Alle gegevens over Truck Instructie Combinatie.

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Truck Instructie Combinatie ligt op 84%, 73 personen legden examen af (rijbewijs C). Truck Instructie Combinatie biedt ook beroepsopleiding(en): vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, heftruck. Rijles volgen bij Truck Instructie Combinatie? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Den Bosch. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek cbr.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Truck Instructie Combinatie.

De school is gevestigd in Bergen Lb. De adresgegevens zijn als volgt: Pieter Breughelstraat 43, 5854EB Bergen Lb. Dit is het e-mailadres van de school: info@verkeersschoolbeumers.nl. Het telefoonnummer van de rijschool is (0485) 34 16 67. Ze hebben een eigen site met meer informatie. Hierbij het adres: verkeersschoolbeumers.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 120341000000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 7233F3.

Waar bezoek ik Truck Instructie Combinatie precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Andere rijscholen in Bergen Lb.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Bergen Lb. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: STAN Opleidingen en Mulder Training.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Truck Instructie Combinatie

Slagingspercentage

84

Aantal examens

73

Vrachtauto

Beschikbaar

Heftruck

Beschikbaar

E-mail

info@verkeersschoolbeumers.nl

Telefoon

(0485) 34 16 67

Website

verkeersschoolbeumers.nl

Adres

Pieter Breughelstraat 43

Postcode

5854EB

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

120341000000

Rijschoolnummer

7233F3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Truck Instructie Combinatie”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Truck Instructie Combinatie
Truck Instructie Combinatie

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo