Traffic talent

Alles wat je wilt weten over Traffic talent.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Traffic talent is 100%, 2 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Traffic talent biedt ook opleiding(en) voor professionals: . Begin je met rijles bij Traffic talent? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocaties: Amsterdam. Heb je je theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorie boek motor of auto.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Traffic talent.

De rijschool heeft een locatie in Heemskerk. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Luxemburglaan 665, 1966MN Heemskerk. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer . Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 598794670000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5621G1.

In welke plaats zit Traffic talent precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere scholen in Heemskerk.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Heemskerk. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Aero Star en Verkeersschool ROAD.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Traffic talent

Slagingspercentage

100

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Adres

Luxemburglaan 665

Postcode

1966MN

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

598794670000

Rijschoolnummer

5621G1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Traffic talent”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo