Traffic Rijopleiding

Alles op een rijtje over Traffic Rijopleiding.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Traffic Rijopleiding is 67%, 3 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Ga je lessen volgen bij Traffic Rijopleiding? Je examen doe je bij één van de 1 CBR-afrijdlocaties: Arnhem. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorie boek scooter of auto.

Adres- en contactgegevens van Traffic Rijopleiding.

Je vindt de school in Arnhem. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Broekstraat 219, 6828PS Arnhem. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 0633830095. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 800609350000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 7657F4.

Waar zit Traffic Rijopleiding (route & kaart)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Arnhem.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Arnhem. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Verkeerscoach van Gorkum en ‘t Stalhûs dienstverlening.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Traffic Rijopleiding

Slagingspercentage

67

Aantal examens

3

Telefoon-nr

0633830095

Adres

Broekstraat 219

Postcode

6828PS

Plaats

Examenlocatie(s)

Arnhem

KvK-nummer

800609350000

Rijschoolnummer

7657F4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Traffic Rijopleiding”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo