Three Devi

Lees meer over Three Devi.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Three Devi ligt op 0%, 2 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Kies je voor lessen bij Three Devi? Je hebt de keus uit 1 CBR afrijdlocaties: Barendrecht. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter of auto rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Three Devi.

Je vindt de school in Rotterdam. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Geertruidenbergstraat 65, 3086WE Rotterdam. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 18 29 22 29. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 543471300000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5203Z6.

Waar bezoek ik Three Devi (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere scholen in Rotterdam.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Sisi en Autorijschool Jayden.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Three Devi

Slagingspercentage

0

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 18 29 22 29

Adres

Geertruidenbergstraat 65

Postcode

3086WE

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

543471300000

Rijschoolnummer

5203Z6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Three Devi”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo