Theorie Zeker Halen

Alle gegevens over Theorie Zeker Halen.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Theorie Zeker Halen ligt op 100%, 1 personen deden examen bij deze school (rijbewijs AM2). Wil je je goed voorbereiden op je rijlessen? Ga direct aan de slag met online theorie-training. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. (Praktijk)les volgen bij Theorie Zeker Halen? Je hebt de keus uit 1 CBR afrijdlocaties: Alkmaar.

Adres- en contactgegevens van Theorie Zeker Halen.

Deze school is gevestigd in Heerhugowaard. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Zuidwijkring 160, 1705KR Heerhugowaard. Je bereikt de rijschool per telefoon via 628053723. Het KvK-nummer van de rijschool is 747806110000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1976U1.

Wat is de locatie van Theorie Zeker Halen (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Alle rijscholen in de regio Heerhugowaard.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Heerhugowaard. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool Butterhuizen en Autorijschool Rij-Pro.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Theorie Zeker Halen

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

628053723

Adres

Zuidwijkring 160

Postcode

1705KR

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

747806110000

Rijschoolnummer

1976U1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Theorie Zeker Halen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo