Taal- en autorijschool Beeftink

Lees meer over Taal- en autorijschool Beeftink.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Taal- en autorijschool Beeftink is 75%, 8 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Start je met les bij Taal- en autorijschool Beeftink? Je hebt keus uit 2 CBR locaties: Arnhem, Tiel. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter of auto.

Alle contact- en adresgegevens van Taal- en autorijschool Beeftink.

De school is te vinden in Wageningen. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Churchillweg 35, 6707JB Wageningen. Voor telefonisch contact bel je met 06-25382809. Het KvK-nummer van deze rijschool is 520051350000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7811G7.

Waar bezoek je Taal- en autorijschool Beeftink?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Meer rijscholen in Wageningen.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Wageningen. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Geldermalsen en Rijschool Veerle.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Taal- en autorijschool Beeftink

Slagingspercentage

75

Aantal examens

8

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-25382809

Adres

Churchillweg 35

Postcode

6707JB

Plaats

Examenlocatie(s)

Arnhem, Tiel

KvK-nummer

520051350000

Rijschoolnummer

7811G7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Taal- en autorijschool Beeftink”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Taal- en autorijschool Beeftink
Taal- en autorijschool Beeftink

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo