Auto Rijschool Groen Licht

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool GroenLicht.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool GroenLicht is 31%, 16 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Lessen volgen bij Autorijschool GroenLicht? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Rotterdam.

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschool GroenLicht.

Deze rijschool heeft een locatie in Rotterdam. De adresgegevens zijn als volgt: Johan Idastraat 15F, 3036ME Rotterdam. Proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. Voor telefonisch contact bel je met 06 43 89 46 22. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 719744820000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 1055F3.

Waar bezoek je Autorijschool GroenLicht?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Rotterdam.

Bekijk hier alle Rijscholen in Rotterdam. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool Exact Ötgün en Motorschool Motorvisie.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Auto Rijschool Groen Licht

Slagingspercentage

23

Aantal examens

60

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 17 44 71 43

Adres

Schaepmanstraat 86

Postcode

6702AZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Tiel

KvK-nummer

91861910000

Rijschoolnummer

5143K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto Rijschool Groen Licht”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Auto Rijschool Groen Licht
Auto Rijschool Groen Licht

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo