Auto Rijschool Groen Licht

Op deze pagina ontdek je alles over Auto Rijschool Groen Licht.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto Rijschool Groen Licht is 40%, 85 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Auto Rijschool Groen Licht? Je examen doe je bij één van de 1 CBR-locaties: Tiel. Binnenkort je theorie halen? Vind hier je beste keus voor het theorie examen boek.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Auto Rijschool Groen Licht.

Deze school is gevestigd in Wageningen. De adresgegevens zijn als volgt: Schaepmanstraat 86, 6702AZ Wageningen. Bellen? Het telefoonnummer is 06 17 44 71 43. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 091861910000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5143K8.

Waar bezoek je Auto Rijschool Groen Licht?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Nog meer rijscholen in regio Wageningen.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Wageningen. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: mijn-rijles.nl en Ivo’s Verkeersopleidingen.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Auto Rijschool Groen Licht

Slagingspercentage

40

Aantal examens

85

Telefoon

06 17 44 71 43

Adres

Schaepmanstraat 86

Postcode

6702AZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Tiel

KvK-nummer

091861910000

Rijschoolnummer

5143K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto Rijschool Groen Licht”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Auto Rijschool Groen Licht
Auto Rijschool Groen Licht

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo