‘t Haarlemmertje

Alles op een rijtje over ‘t Haarlemmertje.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van ‘t Haarlemmertje is 38%, 8 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Lessen volgen bij ‘t Haarlemmertje? Je hebt de keus uit 1 CBR-locaties: Amsterdam.

Contactgegevens, adres en overige informatie over ‘t Haarlemmertje.

De rijschool heeft een locatie in Amsterdam. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Frobelstraat 24, 1068HP Amsterdam. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 28 57 65 32. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 660480440000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 5109K8.

In welke plaats vind je ‘t Haarlemmertje (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de buurt van Amsterdam.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Theorie Snel Halen en Safe on Road.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: ‘t Haarlemmertje

Slagingspercentage

38

Aantal examens

8

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 28 57 65 32

Adres

Frobelstraat 24

Postcode

1068HP

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

660480440000

Rijschoolnummer

5109K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “‘t Haarlemmertje”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo