‘t Haarlemmertje

Ontdek alles over ‘t Haarlemmertje.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van ‘t Haarlemmertje is 60%, 10 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Praktijkles volgen bij ‘t Haarlemmertje? Je rijdt af bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Amsterdam.

Aanbieding rijles & auto theorie

Voordelig je autorijbewijs halen? Check de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over ‘t Haarlemmertje.

Deze rijschool heeft een locatie in Amsterdam. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Frobelstraat 24, 1068HP Amsterdam. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 28 57 65 32. Het KvK-nummer van de school is: 660480440000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5109K8.

In welke plaats zit ‘t Haarlemmertje (kaart en route)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Alle andere rijscholen in de regio Amsterdam.

Klik hier voor alle Rijscholen in Amsterdam. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool Ayana en Rijschool Europa.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: ‘t Haarlemmertje

Slagingspercentage

60

Aantal examens

10

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 28 57 65 32

Adres

Frobelstraat 24

Postcode

1068HP

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

660480440000

Rijschoolnummer

5109K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “‘t Haarlemmertje”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo