Startis

Alles op een rijtje over Startis.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Startis is 38%, 21 personen legden examen af (rijbewijs B). Begin je met rijles bij Startis? Je examen doe je bij één van de 1 CBR-locaties: Rotterdam. Zo snel mogelijk je theorie certicaat behalen? Bekijk hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Startis.

De school heet een locatie in Vlaardingen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Adenauerlaan 71, 3137JB Vlaardingen. Neem contact op per e-mail via: startis@icloud.com. De school is telefonisch bereikbaar op 06 11 00 01 72. De school heeft een eigen site: startis-rijschool.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 641919070000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 8530H0.

Wat is de locatie van Startis precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in de regio Vlaardingen.

Bekijk hier alle Rijscholen in Vlaardingen. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: De Rijbewijskoning Oosterom en Rijschool Ferda.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Startis

Slagingspercentage

38

Aantal examens

21

Auto

Beschikbaar

E-mail

startis@icloud.com

Telefoon-nr

06 11 00 01 72

Website

startis-rijschool.nl

Adres

Adenauerlaan 71

Postcode

3137JB

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

641919070000

Rijschoolnummer

8530H0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Startis”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo