Rijschool Sibel

Ontdek alles over Rijschool Sibel.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Sibel ligt op 28%, 25 personen deden examen (rijbewijs B). Hoe zit het bij jou met je theoretische verkeerskennis? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie examens. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Ga je van start met rijles bij Rijschool Sibel? Je kunt kiezen uit 1 CBR locaties: Rotterdam.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Sibel.

Deze school heeft een locatie in Vlaardingen. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Adriaan Pauwstraat 101, 3135RB Vlaardingen. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 42 27 35 15. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 747805060000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1485F9.

Wat is de locatie van Rijschool Sibel (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere scholen in Vlaardingen.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Vlaardingen. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool RAM en Autorijschool Actie.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Sibel

Slagingspercentage

28

Aantal examens

25

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 42 27 35 15

Adres

Adriaan Pauwstraat 101

Postcode

3135RB

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

747805060000

Rijschoolnummer

1485F9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Sibel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo