SPOEDEXAMEN

Alles over SPOEDEXAMEN.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een motor, auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van SPOEDEXAMEN is 67%, 3 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). SPOEDEXAMEN biedt daarnaast ook beroepsopleiding(en): heftruck. Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorieles aan voor: motor, auto. Praktijkles volgen bij SPOEDEXAMEN? Afrijden doe je bij een van de 3 examenlocaties van CBR: Amsterdam, Zaandam, Leusden. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook lessen met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Adres- en contactgegevens van SPOEDEXAMEN.

Je vindt deze school in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Rozenstraat 133H, 1016NP Amsterdam. Per e-mail bereik je ze op rsgegevens@hippe.nl. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 55 33 11 11. Voor meer informatie kijk je op de website van deze school, hippe.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 320801710000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 0991W8.

In welke plaats vind je SPOEDEXAMEN (route & kaart)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Alle andere rijscholen in Amsterdam.

Bekijk hier meer Rijscholen in Amsterdam. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool interactief en Rijschool Storm.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: SPOEDEXAMEN

Slagingspercentage

67

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Heftruck

Beschikbaar

E-mail

rsgegevens@hippe.nl

Telefoon-nr

06 55 33 11 11

Website

hippe.nl

Adres

Rozenstraat 133H

Postcode

1016NP

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Zaandam, Leusden

KvK-nummer

320801710000

Rijschoolnummer

0991W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “SPOEDEXAMEN”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo