Simpelrijles.nl

Lees alles over Simpelrijles.nl.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Simpelrijles.nl is 57%, 23 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Simpelrijles.nl? Dan heb je keuze uit 2 CBR locaties: Amsterdam, Zaandam. Binnenkort je theorie halen? Vind hier je beste keus voor het theorie examen boek.

Alle contact- en adresgegevens van Simpelrijles.nl.

De school heeft een vestiging in Purmerend. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Hudsonstraat 2, 1448XD Purmerend. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 50 66 50 16. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 371525100000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2551R5.

In welke plaats zit Simpelrijles.nl (kaart, routebeschrijving)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Overige scholen in de buurt van Purmerend.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Purmerend. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Le Duc en Autorijschool Edessa.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Simpelrijles.nl

Slagingspercentage

57

Aantal examens

23

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 50 66 50 16

Adres

Hudsonstraat 2

Postcode

1448XD

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Zaandam

KvK-nummer

371525100000

Rijschoolnummer

2551R5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Simpelrijles.nl”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo