Sara Abalain t.h.o.d.n.Rijschool 4U

Op deze pagina ontdek je alles over Sara Abalain t.h.o.d.n.Rijschool 4U.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Sara Abalain t.h.o.d.n.Rijschool 4U is 46%, 72 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Sara Abalain t.h.o.d.n.Rijschool 4U? Je examen doe je bij een van de 1 CBR-locaties: Vlissingen. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek cbr.

Contactgegevens en telefoonnummer van Sara Abalain t.h.o.d.n.Rijschool 4U.

Deze school heeft een vestiging in Oost-Souburg. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Van Ginkelstraat 32, 4388NP Oost-Souburg. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 55 69 40 78. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 725713300000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1498U0.

Waar zit Sara Abalain t.h.o.d.n.Rijschool 4U?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in de regio Oost-Souburg.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Oost-Souburg. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Dek Opleidingen B.V. en Haanen Rijopleidingen en Rijondersteuning.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Sara Abalain t.h.o.d.n.Rijschool 4U

Slagingspercentage

46

Aantal examens

72

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 55 69 40 78

Adres

Van Ginkelstraat 32

Postcode

4388NP

Plaats

Examenlocatie(s)

Vlissingen

KvK-nummer

725713300000

Rijschoolnummer

1498U0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Sara Abalain t.h.o.d.n.Rijschool 4U”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Sara Abalain t.h.o.d.n.Rijschool 4U
Sara Abalain t.h.o.d.n.Rijschool 4U

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo