Sander Happel

Alle informatie over Sander Happel.

Praktijkles volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Sander Happel is 71%, 109 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs T). Les je bij Sander Happel? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Leusden. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek auto of scooter.

Adres- en contactgegevens van Sander Happel.

Je vindt de rijschool in Stroe. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Stroeerweg 24, 3776MJ Stroe. Bellen kan, het telefoonnummer is 0620341363. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 64372685. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1716G6.

In welke plaats vind je Sander Happel (kaart en route)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Andere rijscholen in Stroe.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Stroe. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Fre van Dal Tractorrijinstructie en Oomen Dairy Engineering V.O.F..

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Sander Happel

Slagingspercentage

71

Aantal examens

109

Telefoon-nr

0620341363

Adres

Stroeerweg 24

Postcode

3776MJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Leusden

KvK-nummer

64372685

Rijschoolnummer

1716G6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Sander Happel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo