Safe on the way

(1 klantbeoordeling)

Alle gegevens over Safe on the way.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Safe on the way ligt op 26%, 61 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Ga je van start met rijles bij Safe on the way? Je kunt terecht bij 2 examenlocaties van CBR: Amsterdam, Zaandam.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Safe on the way.

De school heet een locatie in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Johan Kernstraat 30, 1065VD Amsterdam. Per e-mail bereik je ze op [email protected]. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 21 27 47 73. Het KvK-nummer van deze school is 589838720000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2383F6.

Waar vind je Safe on the way (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in Amsterdam.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Amsterdam. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Amaury en R.F.R. Düster.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Safe on the way

Slagingspercentage

26

Aantal examens

61

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 21 27 47 73

Adres

Johan Kernstraat 30

Postcode

1065VD

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Zaandam

KvK-nummer

589838720000

Rijschoolnummer

2383F6

1 review for Safe on the way

1.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Anoniem

    1 woord: verschrikkelijk. Geen geduld, geen duidekijke uitleg, schreeuwt op haar leerlingen, constant aan de telefoon. Absolute aanrader als je wilt zakken. Het slagingspercentage spreekt boekdelen!

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo