Ron Bezema

Op deze pagina lees je alles over Ron Bezema.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Ron Bezema is 43%, 14 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Start je met rijles bij Ron Bezema? Je rij-examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Leeuwarden.

Telefoonnummer en contactgegevens van Ron Bezema.

Je vindt deze school in Veenwouden. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Hoofdstraat 13, 9269SW Veenwouden. Bellen kan via: (0511) 47 37 01. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 10695120000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 1075Z7.

In welke plaats zit Ron Bezema (routebeschrijving en kaart)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Nog meer rijscholen in regio Veenwouden.

Klik hier voor alle Rijscholen in Veenwouden. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Fa. van Der Doelen en Abemec B.V..

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Ron Bezema

Slagingspercentage

43

Aantal examens

14

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(0511) 47 37 01

Adres

Hoofdstraat 13

Postcode

9269SW

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden

KvK-nummer

10695120000

Rijschoolnummer

1075Z7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ron Bezema”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo