Autorijschool Ruesink

Lees meer over Autorijschool Ruesink.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Ruesink ligt op 80%, 30 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Autorijschool Ruesink? Dan heb je de keus uit 1 CBR locatie: Doetinchem.

Welke keurmerk(en) heeft de rijschool?

Deze rijschool beschikt over een VRB-keurmerk. Scholen die een keurmerk dragen moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling mag je dus kwaliteit verwachten van een rijschool met keurmerk.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Autorijschool Ruesink.

De rijschool is gevestigd in Vorden. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Wilhelminalaan 14, 7251EN Vorden. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op (0575) 55 15 54, of 06 27 25 04 29. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: autorijschoolruesink.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 572826410000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 1716H8.

In welke plaats vind je Autorijschool Ruesink?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige rijscholen in de buurt van Vorden.

Klik hier voor meer Rijscholen in Vorden. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Rijschool Mitch en Steentjes Verkeersschool.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Ruesink

Slagingspercentage

80

Aantal examens

30

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0575) 55 15 54

Telefoon-nr

06 27 25 04 29

Website

autorijschoolruesink.nl

Adres

Wilhelminalaan 14

Postcode

7251EN

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

572826410000

Rijschoolnummer

1716H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Ruesink”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo