ROM-Sittard

Lees meer over ROM-Sittard.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van ROM-Sittard ligt op 37%, 27 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Les volgen bij ROM-Sittard? Je rijdt af bij een van de 2 CBR-afrijdlocaties: Kerkrade, Urmond.

Welke keurmerken heeft deze school?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen bij deze rijschool, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Rijscholen met een keurmerk moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Van een rijschool met een keurmerk mag je rijles van hoge kwaliteit verwachten.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over ROM-Sittard.

De school heet een locatie in Sittard. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: EISENHOWERSTRAAT 708, 6135BN Sittard. Heb je een vraag voor deze rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. De rijschool bellen? 06 55 13 89 55. Voor meer info check je de website van de rijschool: autorijschoolrom-sittard.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 519142390000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2304U3.

Waar vind je ROM-Sittard (kaart en route)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Meer rijscholen in regio Sittard.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Sittard. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Dohmen en Rijschool Zelihsen.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: ROM-Sittard

Slagingspercentage

37

Aantal examens

27

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 55 13 89 55

Website

autorijschoolrom-sittard.nl

Adres

EISENHOWERSTRAAT 708

Postcode

6135BN

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade, Urmond

KvK-nummer

519142390000

Rijschoolnummer

2304U3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “ROM-Sittard”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo