Road Security B.V.

Alle gegevens van Road Security B.V..

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Road Security B.V. is 0%, 1 personen deden examen (rijbewijs CE). Ga je voor rijles bij Road Security B.V.? Je examen doe je bij één van de 1 CBR-afrijdlocaties: Eindhoven. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs b.

Contact- en adresgegevens van Road Security B.V..

De rijschool is te vinden in Best. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Industrieweg 171, 5683CC Best. De school is telefonisch bereikbaar op 06 21 47 06 17. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 781564160000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 8797U5.

Waar bezoek ik Road Security B.V.?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige scholen in regio Best.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Best. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Rotterdamse Electrische Tram N.V., afgekort R.E.T. N.V. en OIBC.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Road Security B.V.

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 21 47 06 17

Adres

Industrieweg 171

Postcode

5683CC

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

781564160000

Rijschoolnummer

8797U5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Road Security B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo