Autorijschool M.J.F.B.

Alles wat je wilt weten over Autorijschool M.J.F.B..

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool M.J.F.B. ligt op 48%, 23 personen legden examen af (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Autorijschool M.J.F.B.? Je examen doe je bij één van de 1 CBR afrijdlocaties: Eemnes. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek rijbewijs.

Contact & telefoon van Autorijschool M.J.F.B..

Deze school vind je in Huizen. Hierbij de adresgegevens: Steenplaat 9, 1274EH Huizen. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: bertvanoene@kpnmail.nl. Telefonisch contact met de rijschool? 06 131 580 05. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 321149410000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 4207X8.

Waar bezoek ik Autorijschool M.J.F.B. precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Huizen.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Huizen. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Jezuvis en rijschoolsiersma.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool M.J.F.B.

Slagingspercentage

48

Aantal examens

23

Auto

Beschikbaar

E-mail

bertvanoene@kpnmail.nl

Telefoon

06 131 580 05

Adres

Steenplaat 9

Postcode

1274EH

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes

KvK-nummer

321149410000

Rijschoolnummer

4207X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool M.J.F.B.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo