RijschoolHarryKant

Alle informatie over RijschoolHarryKant.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een motor, auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van RijschoolHarryKant ligt op 37%, 90 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Ga je voor lessen bij RijschoolHarryKant? Je examen doe je bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Winschoten. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het beste auto theorieboek.

Adres, contactgegevens en overige informatie van RijschoolHarryKant.

De rijschool heeft een vestiging in Oude Pekela. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Johan de Wittstraat 5, 9665NA Oude Pekela. Bel de rijschool op, 06 53 37 03 32. Het KvK-nummer van de school is: 840730120000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 2187K3.

In welke plaats vind ik RijschoolHarryKant precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Meer rijscholen in Oude Pekela.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Oude Pekela. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Maud en Auto- en Motorrijschool Schipper.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: RijschoolHarryKant

Slagingspercentage

37

Aantal examens

90

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 53 37 03 32

Adres

Johan de Wittstraat 5

Postcode

9665NA

Plaats

Examenlocatie(s)

Winschoten

KvK-nummer

840730120000

Rijschoolnummer

2187K3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “RijschoolHarryKant”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo