Rijschool Zaalman

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool Zaalman.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Zaalman ligt op 40%, 10 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Rijles volgen bij Rijschool Zaalman? Je kunt terecht bij 1 examenlocaties: Utrecht. Binnenkort je theorie certicaat behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek voor de auto.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Rijschool Zaalman.

Je vindt de school in Harmelen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Mauritshof 55, 3481VJ Harmelen. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 57 06 67 33. Het KvK-nummer van de school is: 813536340000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1398G7.

Waar bezoek je Rijschool Zaalman (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de buurt van Harmelen.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Harmelen. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool Nandy en Mijn Rijschool Utrecht.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Zaalman

Slagingspercentage

40

Aantal examens

10

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 57 06 67 33

Adres

Mauritshof 55

Postcode

3481VJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

813536340000

Rijschoolnummer

1398G7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Zaalman”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo