Rijportaal

Alle informatie over Rijportaal.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijportaal is 46%, 13 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Lessen volgen bij Rijportaal? Je examen doe je bij één van de 1 CBR locaties: Utrecht.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijportaal.

Deze school heeft een vestiging in Maarssen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Bloemstede 588, 3608XH Maarssen. Dit is het e-mailadres van deze school: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar op 06 45 45 40 66. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 521664060000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 6651X1.

Wat is de locatie van Rijportaal (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Alle andere rijscholen in de regio Maarssen.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Maarssen. Heb je deze rijscholen al bekeken? Autorijschool Ligeon en Rijschool Kevin.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijportaal

Slagingspercentage

46

Aantal examens

13

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 45 45 40 66

Adres

Bloemstede 588

Postcode

3608XH

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

521664060000

Rijschoolnummer

6651X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijportaal”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo