Rijschool Yasemin

Lees meer over Rijschool Yasemin.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Yasemin ligt op 100%, 2 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs AVD). Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je van start met rijles bij Rijschool Yasemin? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 examenlocaties: Amsterdam.

Telefoonnummer en adresgegevens van Rijschool Yasemin.

Deze school heeft een vestiging in Amsterdam. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Vredeman de Vriesstraat 81, 1067XB Amsterdam. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is (020) 611 41 47. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 341458720000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 0940H8.

In welke plaats vind je Rijschool Yasemin (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in Amsterdam.

Klik hier voor alle Rijscholen in Amsterdam. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Benzian en Rijschool Maier.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Yasemin

Slagingspercentage

100

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(020) 611 41 47

Adres

Vredeman de Vriesstraat 81

Postcode

1067XB

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

341458720000

Rijschoolnummer

0940H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Yasemin”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo