Rijschool Wouter Ploeger

Alles wat je wilt weten over Rijschool Wouter Ploeger.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Wouter Ploeger is 89%, 9 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). De school biedt theoriepakket(ten) voor: motor, auto, bromfiets. Rijles volgen bij Rijschool Wouter Ploeger? Je kiest uit een van de 1 examenlocaties van CBR: Winschoten. Binnenkort je theorie behalen? Bekijk hier je beste keus voor het theorieboek voor het motor of auto rijbewijs.

Alle contact- en adresgegevens van Rijschool Wouter Ploeger.

Deze rijschool heeft een locatie in Nieuwe Pekela. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Dorpshuisstraat 30, 9663GG Nieuwe Pekela. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: info@rijschoolwouterploeger.nl. Bellen kan, het telefoonnummer is 06 34 27 74 63. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: rijschoolwouterploeger.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 605068490000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 4134F3.

Waar vind je Rijschool Wouter Ploeger (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in Nieuwe Pekela.

Bekijk hier alle Rijscholen in Nieuwe Pekela. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool Verkaart V.O.F. en Veilig Nederland Opleidingen.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Wouter Ploeger

Slagingspercentage

89

Aantal examens

9

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolwouterploeger.nl

Telefoon-nr

06 34 27 74 63

Website

rijschoolwouterploeger.nl

Adres

Dorpshuisstraat 30

Postcode

9663GG

Plaats

Examenlocatie(s)

Winschoten

KvK-nummer

605068490000

Rijschoolnummer

4134F3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Wouter Ploeger”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo