Rijschool Wijnhoven

Alles wat je wilt weten over Rijschool Wijnhoven.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Wijnhoven is 80%, 5 personen deden examen (rijbewijs B). Start je met rijles bij Rijschool Wijnhoven? Je hebt de keuze uit 1 CBR examenlocaties: Venlo. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek voor de motor, auto of scooter.

Contactgegevens, adres en overige info over Rijschool Wijnhoven.

Deze rijschool is gevestigd in Sevenum. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: De Weel 8, 5975XZ Sevenum. De school is telefonisch bereikbaar via 0615202567. Het KvK-nummer van de rijschool is 74285696. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 9014R4.

Waar bezoek ik Rijschool Wijnhoven (route & kaart)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Alle rijscholen in de regio Sevenum.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Sevenum. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Ruud Teeuwen en Autorijschool Jongen Parkstad.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Wijnhoven

Slagingspercentage

80

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0615202567

Adres

De Weel 8

Postcode

5975XZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Venlo

KvK-nummer

74285696

Rijschoolnummer

9014R4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Wijnhoven”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo